Magamról

profile

Üdvözöllek! Imre vagyok. Internet marketinggel és keresőoptimalizálással foglalkozom már 10 éve. A munkám miatt sok időt töltök az interneten és sokat vásárolok külföldi oldalakról.

Több okból is hosszú ideje használok VPN szolgáltatást (kb. 7 éve).

  • Egyrészt a munkám miatt fontos számomra a biztonság, hogy az „online” szemek ne tudjanak rólam mindent.
  • Továbbá, mivel nagy film fan vagyok, a VPN lehetővé teszi számomra, hogy olyan szolgáltatásokat élvezzek, mint a Netflix vagy Hulu. Ezek az oldalak sajnos nem érhetőek el csak úgy Magyarországról.
  • És végül, de nem utolsó sorban, a biztonságos és névtelen torrent letöltés miatt.

Mint minden jó magyar ember, először az ingyenes VPN szolgáltatásokat próbáltam ki. De, sajnos nem voltam megelégedve a sebességükkel és biztonságukkal. Arra jók voltak, hogy megtanuljam, hogyan kell használni, illetve mire figyeljek, ha előfizetek egy prémium szolgáltatására.

Azóta sok szolgáltatót próbáltam ki és a különbség a fizetős és az ingyenes szolgáltatások között hatalmas. Egy havi pár száz forintos VPN a legtöbbünk számára teljesen megfelelő. Gyors, stabil és olykor sok extrát is adnak.

A VPN használat külföldön teljesen megszokott, sokak számára kötelező, hogy biztonságban tudják az adataikat online. Magyarországon is egyre több mindenki számára válik nyilvánvalóvá, hogy az internet nem is annyira egy „safe space”.

A vpninfo.hu oldal célja, hogy segítsen megtalálni a számodra legmegfelelőbb VPN szolgáltatót és többet tudj meg arról, hogyan lehetsz biztonságban online.

Ha bármilyen kérdésed van vagy szeretnél valami hasznosat megosztani velünk, lépj velem kapcsolatba itt vagy az admin[@]vpninfo.hu email címen.