NordVPN Értékelés – Jó Ár/Érték Arány

nordvpn vélemények
A NordVPN jó szolgáltatás?
NORDVPN $2.99-tól
 • Sebesség - 75%
  75%
 • Biztonság - 95%
  95%
 • Szerverek száma - 95%
  95%
 • Használat egyszerűsége - 85%
  85%
 • Támogatás - 90%
  90%
 • Ár - 90%
  90%
Sending
User Review
0 (0 votes)
Overall
88%

Összegzés

A NordVPN viszonylag olcsón kínál VPN szolgáltatást, amely által felhasználói névtelenül és biztonságosan böngészhetnek.

A virtuális privát hálózati szervereik OpenVPN kapcsolati protokollt és AES 256 bites titkosítást használnak (dupla adattitkosítással).

Ebben a NordVPN értékelőben rámutatok, hogy miért érdemes használni ezt a VPN szoftvert az online anonimításhoz proxyk vagy ingyenes VPN szolgáltatások helyett.

Pros

 • Sok szerver (4870+ szerver, 60+ országban)
 • 13 magyar VPN szerver (a legjobb sebességért)
 • Jó ár/érték arány
 • Könnyen használható kliens
 • Magas fokú biztonság
 • Gyors támogatás

Cons

 • Távolabbi szerverek némileg lassabbak más szolgáltatókhoz képest
 • A havi előfizetés drága (habár az éves, 2 éves és a főleg a 3 éves nagyon jó árban van.)

 

 

NordVPN Előnyei – Kiváló Tulajdonságok és Kiegészítők

Bár olcsónak mondható, kiváló tulajdonságokkal rendelkezik az a VPN szolgáltató.

1. Kikapcsológomb

A NordVPN automatikusan megöli a kapcsolatodat, ha a VPN kapcsolatod megszakad, így az eszközöd nem fog letiltani bizonyos programokat az interneteléréstől.

nordvpn kill switch
„Kill Switch” funkció

2. DNS Szivárgás Elleni Védelem

Ha manuálisan állítottad be a VPN kapcsolatodat vagy újratelepítetted a Windowsodat, ki vagy téve a DNS szivárgásnak. Ezek a DNS lekérések teljes mértékben védtelenek lehetnek. A NordVPN beállításaival megvédheted magad az ilyen szivárgásoktól.

3. Onion OverVPN

Az extra védelemért, akik a dark webet szeretnék látogatni (TOR hálózat), A NordVPN-nel átirányíthatod az adatforgalmad először a VPN-en, és csak aztán az Onion Routeren.

4. SmartPlay

A SmartPlay technológiával hozzáférhetsz több, mint 400 földrajzilag limitált streaming szolgáltatáshoz; Netflix, Amazon Prime, Pandora, BBC és még mások. Tudatában annak, hogy egyre több és több VPN szerverrel elérhetetlen a Netflix, ez egy remek funkció.

nordvpn kliens
Könnyen használható kliens

5. OpenVPN (és még más tunneling protokollok)

Az OpenVPN 256-AES-CBC és 2048bites Diffie-Hellman kulccsal rendelkezik. Általánosságban jobban szeretem a DH-t, mint az RSA-t, mivel az előbbi rendelkezik a tökéletes továbbítás titkosítással. iOS és MacOS készülékeken IKEv2/IPsec protokoll fog titkosítani, AES-256-GCM és 3072bites DH kulcs.

6. Dupla adatvédelem

Amennyiben bekapcsolod ezt a funkciót, a NordVPN dupla titkosítása nem egy, hanem két VPN szerveren keresztül küldi el az adataidat, mielőtt elérni a weboldalt vagy applikációt, amihez hozzáférnél. Azzal, hogy két VPN szerveren küldöd át az adataidat, kétszer lesznek titkosítva az adataid.

Ezen kívül a (gyakran felesleges) dupla titkosítás mellé, a második VPN szerver nem fogja ismerni az eredeti IP címedet és a kapcsolatok mindig UDP és TCP protokollon keresztül fog menni. Ez „egy extra lépéses” biztonsági funkció. A legtöbbeteknek soha nem fog ez kelleni, főleg ha torrentezésre vagy Netflixre használnád a VPN-t.

7. Szigorú No Logging Irányelv

Míg néhány VPN szolgáltató lementi a logokat, a NordVPN nem.

8. Remekül Működik Torrentezéshez és Netflix USA-hoz

Mivel a NordVPN sok szerverrel rendelkezik, így remekül működik Torrentezéshez és a földrajzi limitek legyűrésére bizonyos oldalakon, mint a Netflix.

Be kell, hogy valljam, nem minden szerver működik a Netflix-szel, mivel mindannyian tudjuk, hogy a Netflix teljes erőbedobással próbálja letiltani az IP-ket, amik VPN-ekhez tartoznak.

Ennek ellenére is, 6-ból 5 működni fog.

Ezen kívül a torrentezés gyors és biztonságos is.

A NordVPN különleges ’’P2P szerverekkel’’ rendelkezik, amelyek kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy torrentezésedet biztonságossá és priváttá tegyék. Hozzáférhetsz a P2P szerverekhez a ’’különleges’’ szerverek listáján a programon belül.

Íme, egy sebesség mérés és torrent teszt. Ha hozzád közeli szervereket használsz, akkor a sebességvesztés elhanyagolható.

 

Érdemes Előfizetni a NordVPN-re?

Tehát igen, ajánlom!

Biztonságos, titkosított és gyors. Ráadásul nem olyan nehéz használni, mint sok más VPN-t, mint a TorGuard-ot vagy AirVPN-t.

A szerverparkjuk a legnagyobb, amit ismerek, 4870+ szerver, 60+ országban

Nem a leggyorsabb VPN, de a teljesítmény stabil és gyors. Nem lepődnék meg, ha első helyre kerülne a közeljövőben, ha továbbra is ilyen jó teljesítményt nyújtanak, ilyen alacsony áron.

Szólj hozzá!