Legjobb VPN Kedvezmények – Akár 90% kevesebbért évekre vagy örökre

Mivel folyamosan követem a különböző VPN kedvezményeket,  olyan szerencsés voltam, hogy a Windscribe VPN-t potom 20 dollárért kaptam meg 2-évre. Ez kb. 250 ft/hó. 🙂 Szuperül működik és jó néhány eszközön használjuk a családban.

Az olvasók többségét az ár tartja vissza, vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy az ingyenes VPN lenne számukra a legelfogadhatóbb. Igen, vannak ingyenes szolgáltatók, de személyes tapasztalatból mondom, hogy mindig lesz velük valami a probléma pl. a sebesség. A prémium szolgáltatóknál, ilyet nem tapasztalsz, és több a szerver, nagyobb a biztonság, stb.

A jó hír az, hogy a előfizethetsz a legjobb VPN szolgáltatásokra, akár 90% kedvezménnyel akár 5 évre vagy örökre!

Igen, jól olvastad, ha ellátogatsz az oldalra, amit mutatni fogok neked, akkor sok nagyon magas kedvezmény közül választhatsz.


Hogyan legyen prémium VPN-ed szinte ingyen

A stacksocial.com egy olyan weboldal, ahol nagyon magas kedvezményekkel vásárolhatunk szoftvereket, online szolgáltatásokat és egyéb termékeket. Nem ritka, a 90% kedvezmény és a “lifetime deal” sem, ami azt jelenti, hogy potom áron megvásárolod az adott terméket, és örökké használhatod. Szuper, nem?

Persze az ember szkeptikus, biztosan van valami hátránya a nagy olcsóságnak. De, nyugodtan mondhatom, hogy nincs. Ezek a “deal” oldalak, így is nagy hasznot hoznak a cégeknek, illetve egyfajta reklámként használják azokat. Szóval azt kapod, amit ígérnek, és nem utolsósorban rengeteg vásárlói vélemény is kapcsolódik a kedvezményekhez.

Az egyetlen hátránya, hogy az oldal angol nyelvű, de a használata egy értelmű, illetve használhatod a Google Translate-ot. A fizetés lehetséges Paypal-al vagy bankkártyával, tehát biztonságos. Fizetés után a kapsz egy kódot, amit akkor kell felhasználnod, amikor a megvásárolt VPN szolgáltatónál beregisztrálsz. Ennyi!

Az egyetlen dolog amire érdemes oda figyelni, hogy a kedvezmények legtöbbször korlátozott ideig elérhetőek, így érdemes cselekedni. (A listát egy héten egyszer frissítem.)


VPN Kedvezmények listája

Szólj hozzá!